Manufacturing

Montage

Wij streven ernaar om voor onze klant een totaaloplossing te leveren. Dit houdt ook in dat de producten en installaties volledig worden geassembleerd binnen onze montage afdeling.

De producten die wij leveren worden steeds complexer van omvang, om deze op een juiste en zorgvuldige manier te assembleren hebben we de beschikking over elektrische, hydraulische en mechanische monteurs. Onze monteurs hebben verschillende achtergronden en expertises, wat zorgt voor een divers team dat oplossingsgericht werkt.

Ook dragen onze medewerkers er zorg over dat de producten uitvoerig getest worden alvorens ze de fabriek verlaten. De testen worden uitgevoerd volgens een test-protocol wat samengesteld is door onze engineers in combinatie met de eisen en wensen van de klant.

Fotogalerij

Mechanische montage

Hydraulische / elektrische montage

Op locatie

Nadat de producten in bij ons in de werkplaats getest zijn hebben wij de mogelijkheid om voor de klant de machine of installatie op locatie te installeren en in bedrijf te stellen.

Wij kunnen naar gelang van de wensen van de klant ervaren project- leiders en monteurs ter beschikking stellen om het geleverde product op locatie te plaatsen.

 
 
PTS Machinery
Australiëweg 2
4561 PD Hulst (Nederland)
Tel. +31 (0)114 - 317101
Fax. +31 (0)114 - 321857
info@ptsmachinery.nl

 

U vindt ons ook op  

Klik hier om onze LinkedIn pagina te openen!     Klik hier om onze Facebook pagina te openen!