Manufacturing

Las & Constructiewerk

PTS Machinery beschikt over een uitgebreide las- en constructieafdeling. Deze is uitgerust met een brandsnijtafel, zaagmachine en diverse lasrobots.

Ons team bestaat uit ervaren lassers met de gewenste kwalificaties voor diverse materiaalsoorten (zoals S690QL1), zowel gegloeid als ongegloeid. Voor speciale staalsoorten of kwalificaties biedt PTS Machinery een oplossing op maat, alsook de mogelijkheid om lassers orderspecifiek te laten certificeren.

Daarnaast beschikken we over gecertificeerde medewerkers die tijdens het productieproces NDT onderzoek kunnen uitvoeren. Alle las- en constructiewerken kunnen worden uitgevoerd onder toezicht van erkende keuringsinstanties (bv. Lloyd’s, DNV, ABS).

Fotogalerij

ConstructiewerkOnze constructie afdeling is in staat om samengestelde producten tot 50 ton te handelen. Wij hebben ervaring met diverse framewerken, onderstellen van machines, hijswerktuigen en zware tandwielkasten.

Wij produceren bijvoorbeeld verschillende soorten en maten off-shore containers voor powerpacks en lieren. Hiernaast ziet u een zogenaamde umbilical container in productie.

Deze containers worden onder keur van DNV of Lloyds geleverd. Om tot deze certificering te komen wordt het las- en constructiewerk binnen PTS Machinery uitgevoerd door gecertificeerde lassers en constructie bankwerkers. Zij staan ook borg voor een gedegen interne opleiding en zodoende doorstroming van onze jeugdige medewerkers.

Lasrobot

Ook beschikken wij over een Panasonic las-robot waar we de lasnaden van uw producten off-line in kunnen programmeren. Het 3D model van uw product wordt in het programma geladen en vervolgens kan het gehele lasproces worden gesimuleerd. Door het gebruik van deze las-robot kunnen wij het rendement van een lasproces voor u verhogen.

Wij hebben de beschikking over diverse manipulatoren waar we producten tot een afmeting van 4 meter in diameter en een lengte van 16 meter kunnen programeren en lassen. Deze producten kunnen dan in minder opspanningen gelast en gehandeld worden.

De operatoren van de las-robots zijn gekwalificeerd volgens BS en ISO 14732 - 2013

Certificering

We zorgen dat alle gebruikte materialen (zoals staalplaten, balkstaal, profielen, buizen, assen ed.) volledige herleidbaar zijn in het productie proces en voldoen aan de eisen van de klant.

Al onze lassers zijn voor het lassen van verschillende standaard materiaalsoorten en lasnaadvormen gecertificeerd volgens de daar bijhorende lasmethode kwalificaties.  

Om geen oponthoud te hebben binnen het productieproces kunnen wij onder eigen beheer NDT onderzoek uitvoeren. Hiervoor zijn de des- betreffende medewerkers in het bezit van de nodige kwalificaties.

 
 
PTS Machinery
Australiëweg 2
4561 PD Hulst (Nederland)
Tel. +31 (0)114 - 317101
Fax. +31 (0)114 - 321857
info@ptsmachinery.nl

 

U vindt ons ook op  

Klik hier om onze LinkedIn pagina te openen!     Klik hier om onze Facebook pagina te openen!